Merhaba sevgili okurlarım, yeşermeye yüz tutmuş onca duygumu tek bir blog altında toplamaya karar verdim. Size tavsiyem bloglarınızı birden çok sayfa altında değil de, tek bir blog içerisinde toplamanızdır. Bunu başlarda pek fazla hissedemiyorsunuz fakat zaman geçtikçe okunur hale gelip

insanlar sizi araştırıp okumak isterken adresinizi soruyorlar. Ben farklı alanlarda yazılar yazdığım için her alana ayrı bir blog açmıştım.
        Toplamda 9 blog yayınım  ve içinde sayfalarca blog yazılarım vardı. Yayınlamış olduğunuz yazıların hepsinin görülmesinin ve takibinin kolay olması için tek bir blog altında toplanmasının çok doğru bir karar olduğunu düşünüyorum. Ulaşımı kolay, okunması mümkün, paylaşımı da bir o kadar basit olacaktır. 
       Peki ya ayrı ayrı bloglarda yazdığımız yazılar okunmuyor mu? Tabi ki okunuyor fakat yemek sayfamıza giren sadece yemeklerimizi, edebiyat sayfamıza giren ise sadece edebiyat yazılarımızı okuyabiliyor. Alternatif olarak yazılarımız okuyucuya sunulmuyor. Toplamda 9 blog hakimiyeti gerçekten benim için zor ve kategori çeşitliliği bakımından geniş olduğu için Kelimenin damlası blogumu açtım.
       1 aydır yazıyorum ayrı bloglar da yazıp tekli paylaşımlar

yaptığım halde şuan da 50 yazımı 25.000 kişi okudu. Eğer tek bir blog altında bir paylaşım gerçekleştirseydim eminim çok daha fazla   kişiye ulaşacaktım. Özellikle yeni blog açmayı düşünen arkadaşlar buna dikkat ederlerse çok daha hızlı ilerleyeceklerini düşünüyorum. 
        Okumak isteyen nasıl olsa bulur düşünceniz varsa eğer çok yanılıyorsunuz. Bende böyle düşünüyordum ama burası bir derya deniz. Kaleminiz bol, bir sonraki gününüz şimdikinden çok daha okumalı olsun. Bir sonraki yazımda reklamlarımı 1 ayda nasıl aldığımı yazacağım. Takipte ve esen kalın 🙂  
                                                      CEYDA GÜNAY