BYTECOIN Tahmin





























Bytecoin , 2012 yılında başlatılan açık kaynaklı, özel ve izlenemez bir kripto para birimidir.

Bytecoin , bir proje oluşturmak için CryptoNote teknolojisini varsayılan bir yön olarak uygulayan ilk paradır. 2012 yılında lanse edilen Bytecoin, yaygın olarak mevcut ödeme yöntemlerinden biri olan Dark Net’e yayıldı. Bytecoin‘i diğer madeni paraların çoğundan ayıran en önemli şey toplam anonimliktir . işleminiz bir blockchain üzerinde göründüğü anda, adresiniz hiç kimse tarafından görüntülenemez.

Bytecoin , CryptoNote teknolojisine dayanan tüm anonim kripto para birimlerinin öncüsüdür.


Bytecoin , teknik özellikleri ;

Ring Signatures , bir grup kullanıcı tarafından oluşturulabilen özel bir dijital imza türüdür, ancak tam olarak imzalayıcının kim olduğu bilinmemektedir. 10 kişilik bir grup tarafından imzalanmış bir mektup düşünün. Birinin mektubu imzaladığını biliyorsunuz, ama gerçekte kim olduğunu belirlemenin bir yolu yok .


Unlinkable Transactions , Bytecoin blockchain’in taranmasına karşı dirençli olmasını sağlar, göndericiyi veya alıcıyı kimse tanıyamaz.

Stealth Addresses , belirli adreslerle ilişkili çıktılar nedeniyle göndereni ve alıcıyı tanımak mümkün değildir, ayrıca, belirli bir çıktıya kimin ait olduğunu bilmek imkansızdır.

Bence yukarıdaki özelliklerin karmaşıklığı , Bytecoin’i kesinlikle farklı yapıyor . Bytecoin hakkında ne kadar olumsuz şeyler yazılsa da , benim görüşüm teknolojik olarak olumlu .

Yazılanlanlar , yatırımsal  al sat tavsiyesi değildir.

YAZAN : SIR TECHNO OTTOMAN