SARIYER ALTINKUM KADINLAR PLAJI NEREDE, NASIL GİDİLİR ,ÜCRET NEDİR ,HİZMETLERİ NEDİR, SERVİSLER VE ÜCRETLER

Meral Hanım: 0536 231 38 43, Kadınlara özel hizmet sunan ve Sarıyer rumelikavağında bulunan Sarıyer Altınkum Kadınlar Plajı giriş ücreti  yaz sezonu için belirlendi.
istanbul kadınlara özel sarıyer altınkum plajı

İSTANBULDA KADINLARA ÖZEL BİR PLAJ

Yaz aylarının  gelmesiyle hepimiz kendimize uygun bir serinlik aramaya koyulduk. Hafta sonlarını  adeta iple çeker olduk.

SARIYER ALTINKUM KADINLAR PLAJI

  Sarıyer altınkum kadınlar plajı, Sahil kesimi ve kıyı  köylerine diyecek lafim tabiki de yok ama istanbul için  bulunmaz cennetlerden biri olan sarıyer altınkum kadınlar plajı da bir kaçış. Özellikle grup şeklinde  gidilince eğlencenin  odak noktası desem daha doğru  olur. Plajın sadece kadınlara  özgü  olmasi da ayrica avantaj. Rahatlığı pahabicilemez 🙂  Mavi bayraklı yani girilebilir ve temiz bir plaj. Hafta içi daha sakin olan plaj haftasonları yoğun  olmakta. Uygun ve uğraşsız gitmek istiyorsanız tur sirketleriyle gitmenizi öneririm.  Diğer  türlü  direk bir ulaşım  kendi aracınız yoksa ise çok zor.

Sarıyer altınkum kadınlar plajına nasıl giderim

Benim sürekli sarıyer altınkum kadınlar plajına  gittiğim  ve cok memnun kaldığım tur şirketi ise http://plajservisi.com internet sitesidir. Tur şirketlerinin numarasi ise 0536 231 38 43 (Meral hanım) 0532 345 84 72 (Hikmet bey) size gerekli ilgiyi ve alakayi göstereceklerdir.

  1. MERAL HANIM; 0536 231 38 43
  2. HİKMET BEY; 0532 345 84 72
  3. ERDAL BEY; 0532 602 04 01

Sarıyer kadınlar plajına gidecekler için bilinmesi gerekenler

Kadınlar plajı servis ve ulaşım hizmeti tüm istanbul ilçeleri için verilmekte olduğunu sizlere demeliyim. Bir diğer  önemli husus ise plaja 8 yaşından  büyük  erkek çocuklar  alınmamaktadır. Kadınlar plajına çocuğunuz ile birlikte gelecekseniz kesinlikle kimlik bulundurmalısınız.