GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI, GUY GİRİŞ SINAVI YAZILI BÖLÜMÜ HANGİ TARİHTE YAPILACAK, NE ZAMAN, GÜNCEL BİLGİ 2021, HANGİ ŞEHİRDE

Gelir uzman yardımcılığı giriş sınavı yazılı bölümü ne zaman, guy giriş sınavı yazılı bölümü ne zaman, Gelir idaresi başkanlağı tarafından yapılacak sınav 2020 yılında ertelenmişti, merak edilen ertelenen guy giriş sınavının ikinci kısmı olan yazılı bölümü 2021 yılında 13 Mart 2021 tarihinde, cumartesi günü saat 10:00’da gerçekleşecektir. 

Guy giriş sınavı yazılı bölümü nerede yapılacak, hangi şehirde, Gelir uzman yardımcılığı giriş sınavı yazılı bölümü nerede yapılacak, 2021’de 13 mart saat 10:00’da yapılacak sınavın Ankara ilinde yapılması son güncel bilgidir. 

GUY SINAVINA KAÇ KATI ADAY ÇAĞRILIYOR

Guy sınavına kaç katı çağırıyor, Her ilin alacağı kişi sayısının 4 katı kadar adayın yazılı sınava adaylar çağrılacaktır. Yazılı sınavın puan başarı sıralamasına göre de kazanan adaylar belli olacak. Guy olmak için kpss’den kaç puan almak gerekir, P48 puanı en 83 ve üzeri puan almak gerekir ki gerçekçi şekilde sizlere guy olarak atanabilme ihtimaliniz var diyelim.

instagram : kpss_damlasi

YAZILARIN DEVAMI VE DESTEK İÇİN LÜTFEN REKLAMLARA TIKLAYINIZ

http://www.kelimedamlasi.com/2021/03/kpssye-evde-nasil-calisilir-1-yilda.html

http://www.kelimedamlasi.com/2021/02/kpss-p26-puan-turu-nasil-hesaplanir.html