whatsapp yeni özellikleri

WHATSAPP YENİ ÖZELLİK GETİRİYOR, WHATSAPPTA VİDEOLARIN SESİ NASIL KAPATILIR

Sosyal medyaların en günceli ve aktif haberleşme aracı olarak  kullanılanı whatsapp,  bir süredir gizlilik politikaları ile gündemi oldukça meşgul ederken, akıllardaki sorular hala güncelliğini koruyor. 

NASIL oluyor da instegramın hikaye (story) yaparken ki video ardında oluşan sesleri kapatma özelliği whatsappta yoktu.

 Biz de instegramda hikaye yaparak sesi kapatıp whatsappta öyle paylaşımlarda bulunuyor.  Whatsapp bu soru çözecek video ardında oluşacak sesleri kapatacak bir güncellemede bulundu.

 Bu güncelleme  Beta sürümünü kullanıyorsanız ki eğer,  güncellemeyi yaptığınız anda özellik aktif hala gelerek dışarıdan gelen sesleri, dış parazit diye adlandırdığımız sesleri kapatarak daha özgür içerikler üretebileceğiz.

Peki bunu nasıl yapacağız video çekimi yaparken küçük bir düzenleme ekranı karşımıza çıkıyor, orada ses imgesine tıkladığımızda sesi kapatabiliyoruz. 

2.5 milyar kullanıcının aktif bir şekilde kullandığı whatsapp sessiz video özelliği şu anda sadece android telefonlarda Beta sürümünü kullanımına teste soktu. İlerleyen süreçte tüm kullanıcılar için aktif hale gelecek bu beklenen özelliği kullanma şansına sahip olacağız. 

Takipte kalınız.