Canon yazıcı yazdırmıyor, HP yazıcı çalışıyor ama yazdırmıyor, Yazıcı yazdırılıyor diyor ama yazdırmıyor, Epson yazıcı yazdırmıyor, Brother yazıcı yazdırmıyor

Canon, HP, Brother, Epson Yazıcı yazdırılıyor diyor ama yazdırmıyor, Yazıcı çalışıyor ama yazdırmıyor, Yazıcı yazdırmıyor gibi aranan yazıcı sorunları için çözümleri sizinle paylaştım.
Öncelikle, birden fazla yazıcıya sahipseniz yazdırma işini doğru yazıcıya gönderdiğinizden emin olun. Hatalı gönderim yaptığınız yazıcıda düzinelerce belge basıyor olabilirsiniz. Kullanmak istediğiniz ana yazıcınızı varsayılan yapmak için, Windows menüsünden Yazıcılar ve Fakslar’a gidin. Yazıcınızın ismini gördüğünüz simgeye sağ tıklayın ve Varsayılan yazıcı olarak ayarla  seçin.
Yazıcınız tepsisindeki kağıtlara sorun olabilir yada yeterince kağıt olmayabilir. Tepside yeterince ve doğru türde kağıt olup olmadığını kontrol ettiniz mi? Hazır oradayken, yazıcınızın açık olduğundan ve tüm kabloların sağlam olduğundan emin olun. Yeni nesil iki yönlü iletişim özelliğine sahip yazıcı sürücüleri, yazıcının yanına gitmeden de masaüstü  bildirimleri aracılığıyla sorununuza neyin neden olabileceğini söyleyebilir. ( Kağıt bitti vs gibi )
Ve son adım olarak, yazıcınız yazdırmazsa veya yazdırma işiniz kuyrukta takılı kalmışsa, en kolay çözüm yeniden başlatmaktır. Bu işe yaramazsa, bilgisayarınızı yeniden başlatın. Son olarak, tekrar açmadan önce yazıcınızı birkaç dakika kapatın.
Instagram : kpss_damlasi
YAZILARIN DEVAMI VE DESTEK İÇİN LÜTFEN REKLAMLARA TIKLAYINIZ
Anahtar Kelimeler :
yazici-yazdiriliyor-diyor-ama-yazdirmiyor,yazici-yazdirmiyor,yazici-calisiyor-ama-yazdirmiyor, hp-yazici, canon-yazici, brother-yazici, epson-yazici


yazici-yazdiriliyor-diyor-ama-yazdirmiyor