Araç muayenesi için izin belgesi almak gerekir mi, nasıl alınır, kapanmada araç muayene istasyonları açık mı gibi araç sahiplerini ilgilendiren soruların cevapları buradadır.  Sokağa çıkma yasağı tarihleri; 7 Mayıs, 8 Mayıs, 9 Mayıs, 10 Mayıs, 11 Mayıs, 12 Mayıs, 13 Mayıs, 14 Mayıs, 15 Mayıs, 16 Mayıs, 17 Mayıs tarihleridir.

Araç muayenesi için izin belgesi almak gerekir mi, araç muayenesi zamanı gelen araç sahipleri araç muayene izin belgesini e-devlet üzerinden randevu alması serbest olarak istasyona gidebilmeleri için yeterlidir. Polis durduğunda onlara e-devlet üzerindeki muayene randevunuzu telefonundan veya aldığınız araç muayene randevusu çıktısını gösterebilirsiniz. Böylece kapanmada ceza yemezsiniz. Çünkü araç muayenesini yaptırmak kapanmada olsa sokağa çıkma yasağı da olsa zorunlu bir durum içine girer.

Kapanmada araç muayene istasyonları açık mı, sokağa çıkma yasağında araç muayene randevusu olanlar ve kapanmadan önce muayene randevusu alan vatandaşlar araç muayene istasyonları açık mı çalışacak mı kaça kadar açık gibi sorular kafalarını kurcalamaktadır, randevusu olan vatandaşlar yada zamanı gelen vatandaşlarımız mağdur olmasınlar diye devletimiz açık durmasını uygun görmektedir.

DESTEK İÇİN LÜTFEN REKLAMLARA TIKLAR MISINIZ.

araç muayene istasyonunda bekleyen kaputu açık  araç muayenesi randevusu almış araba kapanmada sıra bekliyor