VİZESİZ BALKAN ÜLKELERİ, BOSNA HERSEK, SARAJEVO 

Vizesiz balkan ülkeleri neleri, en iyi balkan ülkesi neresi, balkan ülkelerinden nereleri gezmeliyim, bosna hersek için vize alınıyor mu, türkiye ve bosna hersek arasındaki farklar nedir, müslüman balkan ülkeleri hangileridir sorularnı sizler için cevapladık.
VİZESİZ BALKAN ÜLKELERİ
Hepimizin hayali farklı yerler görmek, farklı kültürler tanımaktan yana olsa da bu her zaman mümkün olmuyor. Nasıl mı bazen ülkeler arası diplomatik ilişkilerle gelişen vize işlemleri bazende pasaport ya da yurt dışı harcı gibi.
 Eşim Avrupa vatandaşı olmasına rağmen henüz bir işte çalışmadığım için ben öyle hadi gidiyoruz toparlan gibi cengaverlikler yapamıyorum:)

Vizesiz sadece pasaportla gidilebilecek ülkeler

Vizesiz sadece pasaportla gidilebilecek ülkeler, Çalışmayan kişiye vize çıkma ihtimali çok düşük diye biliyorum, uzun lafın kısası bizde oturduk vizesiz sadece pasaportla gidilebilecek ülkeleri araştırmaya.
Uçak bileti, kalma, yeme-içme fiyatları araştırdık, bir yandan da hava durumu nasıl, ne giyilir ne yenir ne içilir nereye gidilir derken hop kendimizi bir gezi programı içinde bulduk.

Balkan ülkelerinin çoğu vizesiz biz de bu sebeple balkan ülkelerine yöneldik aslında çok güzel ekvatora yakın ülkeler ya da Asya ülkeleri içinde vize gerekmiyor ama uçak fiyatları oldukça pahalı. Sizde orta halli hem yurt dışı olsun hem de tatil olsun istiyorsanız Bosna Hersek seçimleriniz arasında yer alabilir. bu yazıma ne yenir nereye gidilir ya da Bosna hersek ile ilgili düşüncelerim konusunda yazım şeklinde 3 blog yazımı fotolarla da desteklemek istiyorum. takipte kalın 🙂