En hızlı nasıl kilo verilir, 1 haftada 5 kilo nasıl verilir, Hızlı ve kalıcı kilo nasıl verilir, Evde hızlı kilo nasıl verilir, 1 günde 1 kilo nasıl Verilir, 10 kilo nasıl verilir, 1 haftada evde nasıl kilo verilir

Hızlı ve kalıcı kilo nasıl verilir, Evde hızlı kilo nasıl verilir, En hızlı nasıl kilo verilir, 1 haftada 5 kilo nasıl verilir, 1 günde 1 kilo nasıl Verilir, 10 kilo nasıl verilir, 1 haftada evde nasıl kilo verilir. Nasıl kilo verebilirim, Günümüzde başlı başına sorun haline gelen kilo, birçok kişinin şikayet ettiği bir durumdur. İnsanı kısıtlar,öz güven sorunu haline gelir. Eskiye oranla ciddi bir artış gösterdiğini düşünüyorum. Hazır yemekleri reklamlarla daha cazip hale getirip,sanki çok sağlıklıymış gibi gösteriyorlar. Evde yapılan yemeklerin önemi azaldı.

NASIL KİLO VERİLİR ?

HEPİMİZİN HAYALİ BİR ZAMANLAR OLDUĞU VEYA OLMAK İSTEDİĞİ FORMDA
PEKİ BU NASIL MÜMKÜN VE 
BUNU BİZ NASIL BAŞARABİLİRİZ ?

AYNI KİLODA KALMA SIRLARI

Kilo vermek için ne yapmalıyım, Giderek fast food’a(hızlı yemek)yerini bırakmaktadır.Hala evinde çok güzel yemekler yapan annelerimiz var.Bunları tabi hazır tüketimin dışında tutuyorum.Fast food bizim için ne zaman sorun haline gelir?Sürekli ve sık tüketimde etkilerini görmeye başlarız.Bizzat çevremde gördüğüm kadarıyla fast food; kilo alımı,hazımsızlık ve şişkinlik en sık duyduğum şikayetlerden.
      Yetişkinlerden daha çok çocuklara  verdiği zararlar ile sıklıkla gündeme gelen hazır yemekler,aslında kilo almamızın başlıca

sebeplerinden.Peki sen hiç fast food yemiyor musun? bu yazıyı yazarken düşündüm ve en son ne zaman yediğimi hatırlayamadım.Bu da kilo vermemi sağlayan bir faktör oldu.Sağlığımız açısından ve kilolarımızdan kurtulmak için elimizden geldiği kadar uzak durmalıyız.
Kilo vermek için ne yemeliyim, Şimdi sizlere nelerle beslendiğimi,neyden ne ölçüde yiyip,içtiğimi yazacağım.Öncelikle fast food yiyeceklerden uzak duracağız ve alışkanlık yaptığını,ne kadar tüketirsek o kadar bağımlısı olacağımızı unutmayacağız.

Kilo vermek için en az ne kadar yürünmeli, Günlük yürüyüş çok önemlidir.Çalışıyorsanız işe giderken ya da dönerken,birinde yürümeyi tercih ediniz.Eviniz işe çok mu uzak,o zaman bir kaç durak öncesinde ininiz.Sabahları muhakkak kahvaltı

yapıyoruz.Çünkü kahvaltı yapmazsak,güne eksik başlamış olacağız nasıl mı ? kahvaltı da yediklerimizin yarısı kadarını öğleyin yarısı kadarı da akşam yememiz gerekiyor.Salata da yemek size iyi gelecektir. Yeşillik yemek kilo vermeye yardımcı olur mu, Doğal yeşillikler hem dengenizi koruyacak hemde hafif hissetmenizi sağlayacaktır.
     Gün içinde akşama doğru yavaşlayan metabolizmayla doğru orantılı bir şekilde  hareket edelim. Kilo vermek için ne kadar su içmeli, Sabahları kalkınca en az 2 bardak su tüketiyoruz.Gün içerisinde de bol bol su tüketimine dikkat edeceğiz.Ben,çok fazla su tüketen,az ve sık yemek yiyen biriyim.
   Sabahları kahvaltı da bir yumurta,gözlerimin miyopluk derecesini düşüren( yazımda detaylı bir şekilde yazıyor)peynirli,maydanozlu,yeşil soğanlı salatamı yapıyorum.Yeşil soğan bir tercih meselesi,yemeye  de bilirsiniz.Evdeyseniz ve bir yere çıkmayacaksanız,denemenizi tavsiye ederim.Bir dilim ekmek ısıtıyorum.Yeşillik tabağı,domates(mevsimindeysem),zeytin,tereyağ(organikse),bal,süt,gibi daha ekleyebiliriz kahvaltılıklar yiyorum.Kahvaltıda çay tüketmiyorum,demir emilimini azaltıyor.Onun yerine bitki çayları ve meyve suları tercih ediyorum( doğal)

 kahvaltıyı abartabilirsiniz 🙂 2-3 saat sonra bir kahve ve yanında yulaflı bisküviler yiyorum.Şeker kesinlikle kullanmıyoruz.Sade bir kahve ve yulaflı bir paket bisküvi yiyoruz.
   Öğle yemeği vakti geldi.Evde olduğum için,akşamdan kalan yemeklerin bir çeşidinin yanına,bir kase yoğurt koyarak tüketiyorum.Ekmek yemiyoruz ve bir meyve yiyoruz.Sizde evde değilseniz,dışarıda yemek yemeniz gerekiyorsa,tam yediğinizi yarım,yarım yediğiniz yiyeceği  çeyrek yemeye çalışın.



     Akşam oldu saat altı veya yediden sonra hiçbir şey yemeyeceğiniz için:)yemek saatlerini ona göre ayarlasanız iyi ederiniz:) Akşam yarım çorba,yaptığınız yemekten 5 kaşık olacak şekilde tabağınıza koyuyorsunuz.Yanına da 5 kaşık yoğurt veya bir bardak ayran koyabilirsiniz.(gazlı içecek tüketmiyoruz)evet gün bitti.
     Gün içinde kendinize 2 avucu geçmeyecek şekilde,kuru yemiş hazırlayın.Acıktıkça atıştırın.Enerjinizi korumanızı da sağlar. eee biz doymadık:)İlk başlarda tuhaf geliyor çünkü midemiz genişlemiş halde,yedikçe daha çok istiyor.Midemizi yavaş yavaş

daraltıyoruz.Kızartma yemememiz gerekiyor bu da çok önemli.     Ayda bir defa canınız çok çok çekerse,fast food tüketebilirsiniz ama,defalarca yapılan kızartma yağlarıyla kızardığını,içinde katkı olan sosları unutmayın.Tavsiyem hiç tüketmemeniz.Bir de o suyu,bu çayı gibi şeyler var ben onlara inanmıyorum.Bu bir nevi kendine sınır koymayla mümkün olabilir.
     Bir spora başlayabilirsiniz.Ben zumba yapıp,bisiklet biniyordum. Peki sen kaç kilo verdin,ben 60 kilodan 48 düştüm.Aslında 50 olmam gerekiyor,2 kilo almam gerek onu da kendime hazırladığım bir programla sağlayacağım.Lütfen yorum kısmına görüşlerinizi yazınız 😉 İletişim halinde olalım hep birlikte kilo verelim,almamız gerekiyorsa kilo alalım 😉 İstediğiniz vücut hayal olmaktan çıksın:) sağlıklı günler ..
Miyop problemi yaşıyorsanız miyop derecesi nasıl düşer
Adet sancıları ile problem yaşıyorsanız adet sancılarına ne iyi gelir